Quickspin

Quickspin är en svensk spelutvecklare som erbjuder slottar av hög kvalitet, och som vanligtvis erbjuder spännande element utöver mer klassiska funktioner som du kan hitta i alla andra slottar. Här kan du hitta en hel del information om Quickspin och de spel som de har utvecklat än så länge.

Om Quickspin
Trots att Quickspin erbjuder ett par olika tjänster så är det deras slottar som de fokuserar allra mest på. Utöver att skapa nya slottar så är de nämligen aktiva spelare, detta gör att alla på företaget är väl insatta i vad som krävs för att skapa en underhållande, spännande och innovativ slot.

Saker som är viktiga för Quickspin när de utvecklar ett nytt spel är att det ska se otroligt polerat ut, det ska vara bra grafik och ge en spännande spelupplevelse. Det är det allra viktigaste. I nuläget så satsar Quickspin på att leverera 10 slottar om året, vilket visar hur mycket tid och energi de lägger ned på varje enskilt spel för att se till att det blir så bra som möjligt.

Sakura Fortune
Sakura Fortune är det senaste spelet från Quickspin i skrivandets stund, spelet släpptes i början av april 2017 och är en slot som erbjuder en otrolig spelupplevelse. Med tre stycken stackade wilds, som kan dyka upp på de tre mellersta hjulen, så är det enkelt att se potentialen för en riktig storvinst väldigt fort. Du får även en re-spins om du får två eller fler stackade wilds som täcker hela hjulen, dina wilds stannar kvar tills dina re-spins är över så du kan vinna flera storvinster i rad.

Det finns även en free spinsfunktion i Sakura Fortune som kan vara svår att nå men när du väl får tre eller fler scatter-symboler så kan du vanligtvis vara säker på att du kommer att vinna en hel del pengar. Wilds täcker alltid hela hjulet som de dyker upp på och de stannar kvar tills dina free spins är över. Du får även ytterligare free spins varje gång som en wild dyker upp.

Andra spel som är värda att kolla in från Quickspin är Phoenix Sun, Hot Sync, Razortooth och Genies Touch som alla erbjuder en spännande spelupplevelse som kan leda till en hel del pengar på spelkontot.